Chill kväll med Kusin

Hällt upp drickan, köppt godis och chips. Fram med kameran och sen taggar vi till tjejkväll! 

AWZZZOME DAG

Grönan igår med Wilma, Saga & Lovisa. 
Träffade Daniel och Kevin där, dom gick med oss en stund. Senare drog vi till jetline där vi träffade killen som står vi korten. Började snacka med honom och slutade med att jag kom tillbaka dit igen, haha. När dom andra åkte blåtåget så drog jag till honom och hjälpte honom med hans jobb och allt, snackade. As skön kille verkligen, slutade med att jag fick hans nummer, aa så mycket att berätta om det han sa till mig. men whatever. 
 
Sen när vi skulle dra drog vi tjejer till vilda musen och åkte runt bara haha. Va ingen kö så vi behövde inte gå av och allt, träffade på killen som jobbade där också, stannade och prata med honom haha. As najsiga jö. 
 
Drog till nästa, nejmen vi skulle hem och sengick vi förbi någon kille som jobbar i ett sånt därt godis jul sak. Stannade och prata med honom. hahahahahahhah och sen sa jag nånting och han ba: Är du 12 eller? fast han var sarkastisk, jag ba: haha ja? hur visste du. han ba: WHAT nejmen typ så. Sen drog Lovisa och Saga och jag och wilma stannade och snackade med honom. så jävla kul alltså.. ååh ville verkligen inte hem. 
 
Kom ändå hem vid halv 1, as mycket fullisar som va as läskiga på platta och tågstatonen och allt. uschusch
 

Fan vilka nya minnen vi ska skapa tillsammans!

Min födelsedag. Är våran födelsedag! 
Först firar vi med min familj, sen drar vi till långsjön med skumpa och marsmellos och sitter på bryggan med hög musik och bara lever livet som two blondies gör! Älskar dig otroligt bästavän! 

Morgondagensoutfit -Sara

och sen litte smycken. 

just chillin

Vad är mening med livet igentligen? 
Skapad för att dö
Skapad för att älska och sen smällta bort i tö
åka ut o kriga för att vi andra ska få vila
Klagar på att vi inte har en iphone medans andra inte har mat
-
 

Sista dagen det får bli såhär!

har bara suttit inne idag. Satt ute någon timme också, så det har varit en chill dag. Ganska skönt också, snackat med Carro på facebook hela dagen, tagit litte nya bilder och så. När hon kommer hem så kommer det bli drag i mitt liv! ska börja träffa massor personer som förut. Inte bara sitta inne hela ti'n
Men iallafall, har precis målat naglarna, och gjort mig fräsch. Ska snart byta om och sätta mig framför tv eller nånting sånt. Är så sjukt himmla trött efter att Fredrik den jävlen väckte mig. FU
WHY AM I SO FUCKING AWESOMEEEEEEE. 

Imorgon!

 Grönan med brudsen & föräldrar.. innebandy laget ska dit och sen ska våra föräldrar ha någon jävla femkamp sak, så dom ska stalka oss dit! men whatever, kommer inte umgås med dom direkt? 
ska upp i frittfall och insane har jag bestämt mig för, inte för att det kommer hända men ska iallafall ställa mig i kön hihi.
 

1 månad precis

Om exakt en månad fyller jag tonåring. Ska fira med fett många har jag bestämt nu! drar kanske till trosa på kvällen har jag också bestämt, för att träffa viktor. På dagen är jag med Carro, och annat galet folk. Önskar mig as lite iår. Men jaja, blir väll anntagligen så när man blir äldre, eller hur? nejskoja. Har bara inte kommit på allt än, kläder, smink, smycken, parfym, skor, presentkort, pengar allllllt
yeahyeah. Så blir det nog, först med familj och bästavän. Senare annat folk och bästavän och på kvällen Viktor<3 Awesome dag. Längtar redan faktiskt. Fast vem gör inte, onödigt inlägg men underhåller min storasyster som är i thailand med Amanda och lyxar sig!
 

Dagens outfit

ljusblått linne -London JeansShorts- H&M 299 kr smycken- PrimarkLondon

Utsidan räknas, men insidan avgör

hur mår ni idag då? själv mår jag väldigt dåligt.. sjuk! snackade med Viktor i telefon nyss, tror det blir grönan för oss på söndag. 

TRÄNINGSDAGS AGAIN

mer magövningar nuu! 

Like a baaaws

Fredrik kom in och skrek på mig imorses. Så vaknade nu, tack! 
Har inga planer alls föridag, ska ut och springa om 50 minuter. Så ska bara vakna till och sen på med kläder, 5 kilometer idag, har tränings värk faktiskt!
 
 

Shopping del 2

nya byxor som jag totaly dör för!
söt strand klänning, trodde dock att det var ett nattlinne frånbörjan. haha
 
byxdress. perfekt till sommaren, right? 
Foundation, mascara, concealer, foundationbrush och en as cool puderborste? 
3 ringar, hittade inte alla ringa men kolla in priserna? jag plockade på mig ringar. 
helt onödigt armband, men thats the way i do it. 
hur snygga som helst. Brun kropp och blont hår till dom, hiss
Standardörhängerna, dock i roligare färger!
ser små ut på bild, men stora och swaaaaaaag
-
allt ser bättre ut irl så tro inte att jag inte har stiiiiiiiiiiiiiil
 

5 sanningar om mig

Jag är kär jusst nu i en kille som jag träffade på Selected player
jag är ute och springer varje dag

kan dansa magdans, streetdance, och fördetmesta breakdance
stör mig grovt på personer som fortfarande sprider falska rykten om att jag är player

jag saknar min världens bästa vän mer än nånting annat

nice life

Dag 1 – 5 sanningar om dig själv
Dag 2 – Bloggar och hemsidor jag besöker ofta
Dag 3 – Ett favoritminne från 2011
Dag 4 – Bilder på ditt rum
Dag 5 – En favoritlåt
Dag 6 – I din väska
Dag 7 – En bild som gör dig glad
Dag 8 – Drömjobb
Dag 9 – Ett ögonblick
Dag 10 – En bild på en person du saknar

Kvällen

Drog hem till Wilma för att kolla på film, vi snackade om hur det varit i London och hur det varit i Sverige medans vi inte träffats. 
 
Kollade somsagt film & senare fotboll. har precis snackat litte med Viktor i telefon♥ As kul telefonsamtal, haha

Shopping del 1


Träningsdags!

Ska sätta igång med träningen nu. Ska se om man har fått bättre kondition på selected, ska springa 8,5 kilometer haha. En halv kilometer mer än vanligt, ingenting. Men kommer säkert inte palla. Aja, klar fixad och sådär, på med träningskläder och sen kör vi
photo edited for free at www.pizap.com

SÅG RIHANNA I LONDON!

That drive. 
Åkte i en röd awesome bil och skulle tydligen spela på någon konsert. HON KOLLADE PÅ MIG :D haha men allvarligt, hon gjorde det! vi satt inne på någon resturang och hon stannade utanför. waoh
 
sen kom hon tillbaka med usher i bilen :O haha omg vad jag skrek och allt. haha
 

Kärlek till sverige!

Kom hem igår runt 11 tiden, äntligen slipper man London. haha
Ni som tror att det är vääärsta coola staden och allt, glöm det. Tänk Stockholm fast det luktar mer i London, fyfan!  har iallafall shoppat upp mina 2.000 kr, kommer få bilder på allt senare, dock inga bilder från London eftersom pappa tog korten med en annan kamera, och dom bilderna kan man inte ladda upp till min dator. 
 
Första dagen: Bröllopet, inte alls som svenska bröllop. Litte halvttråkigt men otroligt gullit, gifte sig i en lada typ? dansen och maten var i samma rum, inte så stort. 
 
Andra dagen: TRÅK Magsjuk, kräktes hela tiden och högfeber, mysigt när man är in londooon
 
Tredjedagen: SHOPPING var inne på ett varuhus som heter Primark, där allt var för biligt, ett par skor kunde kosta 50 kr och ändå ha schyst kvalite och utseende. Köppte massor med smycken där också, ett par örhängen 10 kr.
 
Fjärdedagen: SEVÄRDIGHETER kollade på bigben, london eye och någon stoor bro. Bigben var inte alls lika kul irl som på bild, feeeeeeeeet besviken. 
 
Femtedagen: FREDRIK jag fick hjälpa Fredrik att shoppa till honom, eftersom jag har bäst smak när det gäller kläder i våran familj (A) så ja, litte kläder & skor blev det allt till honom med! käkade på kfc också, aldrig igen. fyfaan

påväg till ska airport

 
sittet jusst nu i bilen med ola påväg till Huddinge och sen far jag och min familj vidare till skavsta aitport, sedan tar vi oss till london. Vaknade nyss, sovit i någon timme tror jag, varit en tuff vecka på selected. Men otroligt kul, mycket nya konpisar, sanna och emelie. Samt viktor som jag verkligen saknar, alla tre. Veckan har varit nice iallafall, dock var matrn det äckligaste jag någonsin käkat, beställde pizza nån dag. Så satt vårat lag utomhus och åt, otroligt mysigt! Nu blir det paus på macdonalds, uppdaterar innan vi drar till ondon. Pusss

Gästblogg

Hej, tror ni vet vem det är, oftast jag som brukar blogga åt Felicia när hon inte har tillgång till dator osv. Jag är i thailand just nu, har precis vaknat för klockan är halv tolv. (Brukar vakna tidigare i sverige men det är jättesvårt att vända om dygnet till thailändsk tid!) Mådde dåligt igår så jag låg inne hela dagen... Känns som att det kommer bli samma sak idag, tyvärr... Har ont i magen och i huvudet. Men det gör inte så jäättemycket egentligen för det är inte ens sol ute, så man kan inte bli brun -.- Åh.
 
Saknar min felicia! Faaaan ocksååå, vill träffa dig nuu!!!
Har massor & massor av planer till oss under sommaren, berättar för dig sen! Hoppas iallafall att du har det underbart i london! Älskar dig allrabästavän, BARA DIN & MIN SOMMAR! saknar sönder dig människa
 
 

Dagen idag

Istället för att powewalka drog jag hem till Wilma för att hjälpa henne att packa till Selected. Senare drog vi till segeltorps ip, där träffade vi Marucs, Douglas, mathias och masssssor andra boys. Hade as kul vekrligen! Vattenkrig med min bästiis :* haha dogge, snackade, flummade som fan, värsta garvhumöret idag asså. Härligt värre! wilma och jag drog till donken, sen till ikea för att möta upp Marcus och Douglas, drog sen tillbaka till segeltorps ip och kollade på någon match och garva söndeeeeeeeer.

ursäkta pushen.. var inte mening att det skulle bli så!

Ses om två veckor!

Imorgon drar jag till Selected, wiiiho. Sen taggar jag direkt därifrån till London på bröllop och allt. Awesomme!
Ska be någon uppdatera litte för ingen uppdatering från min sida tror jag! 

ååååååååååhg

Selected imorgon, har fått en vagel i ögat. JÄVLA CP!!!!!!! ÄR SÅHÄR JÄVLA SUR! as ont i halsen, MÅR SÅ DÅLIGT! FUCK MYLIFE

Jag åker ju fan bort i två veckor på lördag? :O

Först selected och sen London, wopwop

ny profilbild på facebook

Lite uppdate på kvällen!

Sitter och prata med simon om selected, på lördag! om vad vi ska göra och om fysen och allt. 
haha as nice! Längtar som fan
photo edited for free at www.pizap.com

Åh vad jag saknar dig!

Min bästavän Carro är ju i thailand med Amanda, dom har det bra och varmt. Underbart, men saknar såå mycket!
Carro ska vara med på min födelsedag och leva livet med mig när dom kommer hem!

Dagens planer

 
*ska ut med Elsa en snabbis direkt efter det här inlägget!
*Ut och springa en mil med pappa, inte för att jag kommer palla men aa.
*In till stan med Mamma
*Träffa David, och kanske någon annan?
*PACKA


-


Skit trött, bild från igår.

Vad tycker ni, hiss eller diss?


Nya blogg.se! vad tycker ni om de, hiss diss?

Igår

Först skolavslutning sen åkte våran familj vidare till en tahiresturang för att fira Fredrik som gick ut 9an igår. Grattis♥
Påvägen dit berättade han för mig vad dom gjorde på balen och litte sådär. Maten var dock as äcklig, haha
sämsta bilden, tagen med mamma iphone så


Kom precis hem.

Träffade Marcus, Simon och Louis nyss. Spelade fotboll och sådär, var några killar som roppade att jag och madde var grymma på fotboll.
Foto: Så det kan gå!
Its love in tha air

Underbara minnen med alla er! Skolavslutningen 2012

Outfit
facelook
fick rosor av sexåringar. Så söta
underbara lärare med brutet finger. Tack för alla år 6d. Och självklart Åsa och Christian!♥

2012-06/12

ska äta och sen fixa fram sakerna tills imorgonbitti. Sen sängen

Skolavslutning imorgon!

Fixar mig nu. Sitter i badrummet med ansiktmask på, precis börjat bränna otroligt i ansiktet. Skön kännsla! Svider som fan
photo edited for free at www.pizap.com

Snabb svar på tal

Vita läppar?

nej, jag har inte vita läppar. Det ser ut som det i kameran. Det är ett ljusrosa läppglans. dock är det en ljusare nyans. och skriv namn seriöst, vet vem du är... så


Sverigeeeeeeeeeeee?

Vad gör dom..
photo edited for free at www.pizap.com

Dagen idag

Efter skolan gick jag wilma & carro till ip, träffade marcus, simon, samme och filip. Körde fotboll och så
På träningen senare kom Andreas och compani

Hemma från träning

Gick helt okej, sitter i soffan med te och smothie

Parkerade i soffan nu!

Segseg dag.
Har ingenting att göra och ingen att träffa. eller jo, skulle träffat 3 personer idag, men eftersom jag kom hem vid 3,4 igår och gick upp vid 10 så kommer jag inte röra mig. Utom på träningen, då ska jag ge allt faktiskt.
men kollar iallafall på simpsons nu, ska slå över till mtv och kolla på annant skit
Ska ut i solen idag också, puss

Släktträffen

Var somsagt på släktträff igår. Åkte hemifrån runt 11 och kom ut dit vid halv 1 ungefär, började med att grilla korv.
Dock åt jag inget, pga litte olika saker
Senare fika, firade då brudparet som ska gifta sig i england om 2 veckor
sen litte femkamp och allt, badade det sista jag gjorde typ. 30 grader i polen, härligt värre!

turn up the music

musik på högsta volym nu. Fredags kväll för mig alltså!

Dagen kortfattat

Sista lektionen så var vi vid källbrink. Mötte upp Simon, Filip och daniel(?)
senare drog filip och daniel, jag, simon, & wilma drog till simon en stund, sen till wilma. Senare fick vi skjuss ner till segeltorps ip eftersom wilma skulle spela match
Då kom max, och typ 5 andra killar. och sen räddade carro mig, genom att dyka upp!
sen kom douglas och någon annan.
och sen drog jag och carro hem tillsammans. Kul dag

SKOLAN KAN TA SIG

photo edited for free at www.pizap.com
hahahahhahahaha drivdriv

ååh vilken dag med Wilma alltså!


Toppen dag

Efter skolan drog jag och wilma till Segeltorps ip och gjorde litte saker som aa. haha
bilder får ni när wilma har laddat upp dom! Logiskt

6:ornas lunch...

Imorgon händer det.
6ornas lunch i våran skola, där alla sexor blir serverade av några 5or som har plockat blommor och allt till oss. och jag vet det eftersom, jag förra året serverade. haha aldrig igen! lärarna kommer typ sjunga någon låt till oss också! fet nice

Kommer sakna dig bigsis :*

Hemma nu från stan med Carro och Johans familj. Vilken dag? :O Blev inget på skansen eftersom polisen hade spärrat gatorna.. typ!
Istället gick vi i stan och käkade godaste kycklingsalladen och XL-Glassen. Toppen dag! verkligen mysigt, och innan så var jag hos Carro en stund. Myspys
Och carro den jäveln ska ju till underbara paradiset som kallas thailand på lördag! Så bra att vi fick en hel dag tillsammans eftersom vi inte kommer ses på typ 4 veckor? :O
Hur ska man överleva.. åååh
kanske träffar henne imorgon också för att verkligen säga hej då!

med carro & johan

Snabbt mobilinlägg, står upp i tåget med mina Awesome friends. Blev ingen skansen, men mer får ni veta när vi kommer hem, puss

Går kvällen

Innebandy avslutning med mamma match och grillning hos Wilma efter med hela Hibs laget.
Mycket folk. Men kul var det iallafall! Jag och mina föräldrar kom hem vid 3 tiden på natten självklart.
haha, grymt nice alltså!

Hemma igen

Varit ute och gått 5 km. Underbart väder alltså! inte kallt men inte varmt, så skönt att vara ute och gå i då!

SKANSEN MED BÄSTAVÄN IDAG!

photo edited for free at www.pizap.com

atm

Ligger i sängen och funderar på när jag ska gå upp?
ska äta en bra frukost och sen gå ut och gå, like always? bara det inte regnar
Riktigt gammal

-

Akward mom text http://bit.ly/M9kv77
Mommy? http://bit.ly/M6lQM0
jobbigt läge..

Skillnaden :O

photo edited for free at www.pizap.com
Jag som alltid har tyckt att jag har haft ganska så platthår. Men kolla in skillnaden? härligt med plattång nu iallafall!

Familje fika

Precis fikat med hela familjen. Underbart

ÖVERLYCKLIG BRUD HÄR!

åh vad mit liv flyter på nu! Glömt allt som hänt, allllllllt. haha Har hittat så mycket bättre killkompisar och vänner med brudsen igen! ska faktiskt träffa dom ikväll efter mamma matchen :S
iallafall, fick min plattång idag! WIIIIII :D
photo edited for free at www.pizap.com

Alla diggar mig!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH!

NO LIFER

har kört litte fys och sådär efter innebandyträning. Nu kollar jag på världensfetaste människa som har dödat ett barn, genom att sätta sig på honom? :S ett halvt ton.. euw?
It happens every time

Hej alla bästa läsare lalalallalalaallala

Hemma från träningen. Usch, inte alls kul.
Var inte taggad eller något så gjorde seriöst ingenting bra! men vafan liksom. träffade Andreas också, ska göra något med honom imorgon med

Underbar dag!

Chill dag hela dan. Ingen lärare, haha. Funderar på att gå hem? ;) Fast nej, ska ju ha så jävla chill nu!
snackar med Andreas, ska träffa honom idag faktiskt!

photo edited for free at www.pizap.com
Mina ögonbryn ser as buskiga ut.. men dom ser inte ut så irl! prommes

stört -.-

sitter i skolan och får ajhbasfjhbasjfhbasjf f1 damp.


Underbart

Nu snackar jag med carro och andreas på msn och sådär, måste träffa carro mycket nu eftersom hon drar till Thailand med Amanda i 3 och en halv vecka.
Kommer sakna dig bästavän!

Bara för att vi är coola

Sen lagade vi mat själva, tacos självklart
bästavän♥
Mästerkock ;)
Skit gott, dock litte för mättande.
Fix inför bildtagningar
Tuffingar!
AS BALLA!!!
Vår humor :')
hahahahahahahhahahhahaha dont ask.

Carro is in tha hous

Carro har precis kommit, sitter och fixar sig nu för att vi ska ta bildeeeeeer!

If you let me, heres what i do, i'll take care of you

Snart borde Carroe komma!  Ska lyssna på musik och plugga tillsdess

Dagens outfit

aldrig haft på mig det här förut typ
Tröja-H&M 299 kr
Byxor-Lindex 499 kr (klippt sönder dom själv)
Linne-H&M 99 kr
Skor- Skopunkten 199 kr

OJ VAD KUL


Segare dag finns inte..

Går kvällen/natten var fett nice. Snackade i telefon med Simon i typ 2 timmar. Tydligen brukar vi vara på samma stället med våra båtar och allt.
Så iår ska vi träffa där har vi bestämmt. Ska ju också börja i hans klass och så, as härligt!
Passande bild,  först sommar och sen vinter bild. Awesome blandning :D!

Underbar kännsla att vara singel!

Kanske ska träffa Anton idag, och fabian senare.
Sen kommer ju min bff hit också. haha puss

Kärlek till låten♥


Godmorning awesome people!

Godmorgon hela världen, människor, djur osv. Sov riktigt bra inatt och tror att det är för att skolan är slut snart! wihoo
och dagen idag kommer bli så jävla awesome! Carro kommer hit och vid 6 drar mina föräldrar och dååå blir det partyy.
Vi ska ha tjej kväll, ta massor med bilder, dansa, laga mat (själva:')), och kanske hyra film. Awesome night alltså! kommer bli så himmla kul, och självklart så sover carro här!
Party all night long


HAHA LOVE


Tagen ifrån Carros blogg


Johanoe

Johan Christensen.
Dagis kompis och så vidare. kännt varandra ett bra tag. Fakta inlägget börjar nu
@Johan hockey christensen <--- Adda on facebook

Johan fyller år på en ''dag'' den 4 maj, lika gammal som mig. hihi, 99 alltså! Ungefär 170 lång, BÄST på hockey och kör typ i nhl och allt. Eller ;)? Nejmen you got it
Grym i skolan och bor med världens finaste familj. Kärlek♥ Grym på både fotboll, hockey, innebandy osv.
Klantig ibland, att springa in i en vägg och bryta armen är ju inte det oklantigaste han har gjort? ;) haha
Går i en 'fin' skola som kallas A......A något sånt. Wonderful. Bäst humor och så vidare.

Carro & Johan

Msn med Carro & Johan, eller aa såg Johan ett tag sen drog han. Iallafall, Carro och jag webbar.
Hon var här ett tag innan idag, några timmar. Awesome! Hon hjälper mig med livet jusst nu och så, bästa.
Fett sexig

Värmen ni ger mig är obeskrivlig

Det bästa som finns är när man mår otroligt dåligt och kommer hem, och vet att man får en stoor kram av pappa och att man kan prata med mamma på telefon. Helt underbart♥
Fick varm oboy av pappa också, ååh mår mycket bättre
photo edited for free at www.pizap.com

För sant..


RSS 2.0