Stars cant shine without darkness.

photo edited for free at www.pizap.com

Mor & Dotter dag!

Båda vaknade 8, helt sjukt! så tidigt, gjorde frukost och satte oss framför tv och kollade tintin haha! runt 10 fixade vi en grej som tog 4 timmar, helt sjukt! väldigt värt det dock. Började halloween baka. Kladdkaka och sådär, sjukt gott! Marie, madde & mormor kom och fikade med oss. Mummms....Satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Sjukt kul faktiskt! 10 minuter efter att dom drog beslutade vi oss för att åka till heron och käka. Först gick vi in på ica köpte lite behövande prylar, gick in på ikea och kollade på bord till vardagsrummet. och sen drog vi till heron city. Käkade, och rullade vidare till Vivo och hyrde film och köpte lite godis. Kom hem satte oss i soffan, och inser att filmen var den sämsta vi sett. Båda deckade haha! sjukt mysig dag iallafall!!!!
snygga!!!!!!!!!!!!
 

Hollister jeans från bästavän!

fick dom här av Carro, åh så snygga!


Cozy

Väntar på madde & marie sen ska vi ha tjejfika. Mamma & jag har bakat, gick åt helvete. Men det är standard
 
 

-

Åh så bra!

Ready to make a change.

Imorgon kör vi! åh ska bli så spännande
 

GirlPower -Bästavän

Åh så himmla underbar dag! kärlek♥
 

Time for makeup!

ska möta upp mamma och handla saker till mig, tänkte fixa mig lite snabbt bara.
 

Höstlooov!

Hello babes :)
Höstlov nu! åh vad underbart, redan fått en grym början på den!
tog ut kameran och lekte lite
 

HAHAHAHAHAHHA ASSSÅ HERREGUD!


If im louder would you see me.

är med carro, fixar oss och en plåtning. haha jävla modeller. hahahahahah! aja, bilder sen puss

När en tjej säger ''gå, jag vill inte att du ska vara här'' menar vi inte det. Det är då vi vill ha stora kramar.


Dagarna.

Torsdags, skolan var chill satt i en timme och väntade på linus. drog hem till honom och spelade nhl. drog hem efter en timme och däckade framför tv mys. 
Igår, skoljogg i skolan. Jag och frida gick runt med nora och jesper, sjukt kul! drog hem, drog på träning kom och och däckade runt 8. Kuuuul..... 
fan vad fula vi är. hahahahahahhaahahah miss you! 

FREEEEEEEDAG!

Fredag idag bebisar! Uppdaterat lite smått nu, spanska lektion och sådär:) Skoljoggen idag, fast jag och Frida ska gåååå:D lata? yeah! sen träning, och sen ska jag hem och äta! mysigt, första lektionen var bara fika stund med klassen, skit mysigt! jag fick en muffins från jespeeeer :D


det snöar

-


varför och därför

har inte bloggar så bra, pga att jag mör sjukt dåligt jusst nu. har ingenting att blogga om heller, nästavecka då det är höstlov 'wiiho' ska jag fixa bloggen, nya kategorier osv :) så jag tar som en liten paus nu. och sen om det känns bättre efter höstlovet så fortsätter jag. Men det finns en chans att jag lägger ner den också, men iallafall. Ni kan ju fortfarande föllja mig på instagram där jag uppdaterar flera gånger om dagen. mycke bilder! @ffeliciasander check it out


Depp mode on!

åh dagen började så himmla bra! :) men slutade sämst... mår så himmla dåligt så det inte är sant! grät sista lektionen, så jag och frida stannade kvar och snackade om vad som hade hänt. Du är underbar min ängel!♥
och ja ni vet, han min största förelskelse, han är borta ur mit liv nu.... har inget att leva för. 
 

oj vad sant..

 

Helgen och så vidare.

I fredags hade vi simtest, gick galant! var några killar där som börja snacka med mig, man ba 'woh ni är 20+. Men iallafall, drog direkt till stan efter skolan mötte upp mamma, marie och madde. Vi gick på dirty dancing. Den var helt ok, hade högre förväntningar! kom hem runt halv 1, sommnade direkt. Match på lördan, vinst med 4-0, senare sarg vakt i tullinge hallen kom hem, och satte mig framför tv och sommande, idag gick jag upp 6 bara för att vi hade match med 98 vid 7. Trevligt sådär tidigt, förlust med 2-1 dock....
 

jag är kanske inte där än, men jag är nämre än vad jag var igår.

-

Fan vad snygga vi är!

 

snabb dagens outfit!


amen tja'

förlåt för mit utbrott, skyller på adhd! ;) nu sitter jag i skolan med Lovisa, Melissa Elin och Olivia, ska senare runt 2 ska vi åka och ha simtest, så jag är osminkad! vilket är jävligt skönt faktiskt :)


Är så himmla sur, frustrerad, ingenting fungerar, jag hatar allt, kommer dö. Hejdå

aa jo tja. Felicia som snackar
Imorgon har vi simtest, och vet ni vad? Jo det är sant... min(a) bikini är borta. Allvarligt? så jag måste bada med bh och shorts! KUUUL!!!!!!! nu ska ni lida med mig.
Och sen, min mobil är borta... varför? jo för jag letade efter min fucking bikini, och jag måste ha slängt in min mobil bland alla kläder. och ååååååh seriöst?!
och sen, vi ska bada imorgon och direkt efter ska jag till stan på nånting, asså ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!! LID MED MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAN SÅ JAG FÅR FUCKING DAMP! HATAR ALLTING!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JUST GO AND DIE! FUCK YOU ALL

-

dagens köp!

var i Centrum med mamma idag, senare kom frida! :) fick med mig 8 par trosor, och ett par uggs. Kan behövas ;)

Onedirection -Gotta Be You

♥♥

Sommarminnen..


Dag 7 - En person som kommit mig närma på kort tid och varför

Hmm... det är inte så många som jag har kommit när på kort tid, dock var jag bra kompis med Gustav ett tag. Inte längre haha? ;)
 
Jag har nog kommit nära Frida Fridholm, på någon månad. Kan berätta allting för henne redan, och vi delar redan hemligheter! :D vilket jag tycker är sjukt nice, eftersom vi går i samma skola, och båda är lika långa typ. Woooop! :D

Vet ni vad jag älskar?

Ni gillar säkert Justin bieber, eller onedirection eller líknande! men seriöst, vet ni vad jag verkligen älskar?
Unga vältränade killar i snickarbyxor, så manligt :O haha! Ååååh ögongodis! :)
 
asså verkligen, svarta byxor då. Så dom inte ser slitna ut och grejer, såå hotie! :D
 

Åh vad underbart!

Har redan varit hemma i 1 och en halvtimme typ? Gjorde pannkakor till mig och pappa, dock råkade jag bränna sönder en stekpanna ;) aja! messat lite med olika personer försökt kolla på tv och tagit lite bilder! är så himmla trött....

Sista lektionen!

Om ungefär 5 minuter slutar vi Wihoo :D taggar redan till träning osv! ;) iallafall, matte nu och det suger..... fast våran riktiga matte lärare är sjuk typ? så vi har våran andra eller nånting! hon är chill sådär :)


I will never stop loving you, never stop fighting for my love.....

-i love you, i have, i do and i will. Forever

Dag 6 - Min favoritplats

helt klart innebandy plan! :D får mycke bättre självförtroende där, där man faktiskt kan bli sur utan någon gör nånting! Helt klart innebandy plan! :)
sexy women ;) och för er som är tröööga. Jag drev, skit ful! gammla laget osv :)

Morsningkorsning!

Halloj! :)
Skolan idag var som standard, ganska rolig faktiskt :D kom hem, pluggade i 2 timmar tog lite bilder med systemkameran och redigerade. Nu sitter jag här i mit rum och väntar på att maten ska bli klaaaar! hungry girl... ;)
 
 

Om han ändå bara förstog hur mycke han betyder för mig..

Hej babes! :)
Sitter i rummet, med hög musik och försöker förklara för folk att jag faktiskt gillar någon ;) helt ärligt... det är sjukt!
 

Dag 5 - Mina största misstag

oj.. största misstaget.. uppsi. Hänt många ;)
men jag har nog ett som jag verkligen ångrar, att jag var värsta playern förut.. ruksigt barnsligt! och så himmla pinsamt, eftersom man blev så jävla hatad. Kommer ihåg det skit bra, varje dag i skolan ''Nu måste jag ringa en kille som jag älskar, började snacka med honom igår woho'' nej usch.. och sen får man faktiskt mindre uppmärksamhet nu bara därför ;) men nej, haha :) det var hemskt! Att man inte fattade vad man höll på med heller, usch!
photo edited for free at www.pizap.com
Det är inte samma kille på bilderna, och vill inte att ni ska se vilka det är. sooo

Dagen osv..

Så himmla skönt, vaknade halv 7. Lite sovmorgon! :D drog till bussen, stressade inte alls. Sjukt nice skoldag! :) slutade en timme tidigare, runt 1 ååh :D så skönt!
 

Ibland hittar du vad du söker när du slutar att leta.

Ibland hittar du vad du söker när du slutar att leta

Dag 4 - Berätta om din första kärlek

Eftersom jag glömde att göra ''dag3'' igår så gör jag dag 3 och dag 4 idag! :)
 
Min första kärlek, hmm... ;) Faktiskt så var det på selected. Träffade en underbar kille som dock bor i trosa... han var nog den första som jag verkligen blev kär i! På riktigt, det kändes verkligen äkta, men sen hände allting och allt blev så drygt och ååh. Har aldrig mått så dåligt tills innebandy veckan då jag faktiskt började gilla en kille som var så mycke bättre än honom! Men min första kärlek var på selected! :)
 

Dag 3 - En person jag vill träffa just nu

Skulle aldrig vara fel att träffa Nicki minaj eller liknande ;)

Bildbomb från min heeeelg

Fredags.
Direkt efter skolan drog jag hem, när jag kom hem hade jag 20 minuter på mig att byta om, äta och sådär. Sen fick jag skjuss till bussen, mötte upp Lovisa och Sofia och drog på teknikträning :D senare kom wilma till fruängen, och vi rullade in till midsommarkrannsen och gick till träningen ;) passet gick hyffsat, så där ok iallafall!
fick skjuss hem av Wilmas fader, och jag skyndade mig och dusha och sådär. Fixade mig lite snabbt, packade väskan och sprang till bussen... på 4 minuter haha ;) mötte upp carro i huddinge c runt 8 halv 9, vi gick och köpe massa smala matprodukter. Godis osv. Gick hem till henne och kollade på x-factor och myste med hennes underbara ninis, Harry :D så söööööt! gick senare ut på en kvälls/nattpromenad, runt 12 tiden haha :) gick in och snackade, läste tjej tidningar och levde livet! däckade lite senare på golvet! :D
 
Smala! :) haha
Harrry!
softade i marcus rum! sjukt underbart, girltalk och x-factor
 
på g ut. Hetingar ;)
bjussar
bästavän! :)
lagom finklädd ;) tjockaste och mysigaste tröjan under! underbaaaart
varmklädda haha!
 
hahahahahhaha vackraste!
OMG KOLLLA VAD CARRO HAR RITAT! HARRY:O
 
Lördags.
Vaknade runt 7, helt sjukt! så tidigt :O bisringde folk på morgonen sådär som p12 gör, haha så himmla kul! :D
gick upp och käkade runt 8-9, tog en macka och sen gick vi hem till Carros mamma och åt havregrynsgröt, eftersom jag skulle spela match! :) satte oss i johans rum och höll på med datorn och så, sen kom pappa och hämtade mig. Vi åkte hem och jag fixade mig bytte om och sådär, taggade till match! Mötte Älvsjö och vann med 3-1 grymt bra! :) åkte hem, hade 40 minuter på mig att fixa mig, tidsbrist haha :O fick skjuss till bussen och mötte upp Lovisa, saga, olivia och Elin. Vi åkte till Heron city och hämtade ut billjeter till Ted haha :) sen kom Alex och Hannes, och dom åt och jag satt och garva staaandard! vi gick runt lite, i 2 timmar.... sådär lagom tidiga :S haha.
Filmen var dock hur rolig som helst!  aldrig garvat så mycke på en bio haha! sådär trevligt sälskap också ;)
kom hem runt 9 kanske, satte mig och kollade på film med mamma. Runt 12 fölljde jag med pappa och hämtade Fredrik som varit i stan, för att jag är rastlös. Kom hem runt 1, satte mig och kollade på twilight och eclips sommnade runt 4.. och vaknade 8 haha :O sjukt pigg ändå!
 
en gång barn, alltid barn ;)
whos tha sexy maan behind the horse ;) g
outfit för igårkväll då! :)
hahahahahh söta!
 
 

Hemma från match!

Mötte Älvsjö med f-98 som sagt, klar vinst med 3-1! tillsammans vinner vi alltid :)
snart ska jag sätta mig på bussen och åka och kolla Teeed! :D
photo edited for free at www.pizap.com

hemma hos Carro

varit hos Carro dom hära första dagarna på helgen, har nog aldrig garvat så mycke! haha :) nu sitter vi i Johans säng hos deras mamma och lyssnar på 1 direction :D mysigt såhär på morgon kvisten ;) ska snart åka och spela match med tullinge 98, sjukt längesen jag spelade med dom... så det ska bli riktigt skoj! :D och senare tar vi svaren på frågestunden i videoinlägg! haha


Vinter jackan 2012

 fick även min nya jacka idag! super happy :D såg även att Hanna bodelsson hade tipsat den på sin blogg :)  hur glad som helst!

People ask me why is it so hard to trust people. I ask them why is it so hard to keep a promise..

Hello babes :)
ska hoppa in i dushen strax, har fysat och dansat lite. Känns fräscht ;) så in i dushen sen blir det sängen!
Härligt.... sjukt trött faktiskt :(
 

Dag 2 - Mina rädslor

jag är fruktansvärt rädd för ormar. Från alla filmer och videoklipp jag har sätt med ormar, och hört allting.. åh mår verkligen inte bra när jag tänker på dom! fyfan :(
 
jag är verkligen rädd för mörker.. det vet ingen om haha. Jag sover alltid med stängd dörr och tänt i taket. kan inte ligga i sängen och kolla in i väggen om det är mörkt. känns som någon dyker upp bakom mig då. Fyfan..
 
Jag är rädd för döden :O Om det kommer kännas? vad som kommer hända? osvosv....
 

Hemma och såvidare!

photo edited for free at www.pizap.com
hemma från andra skoldagen den här veckan ;) gick ganska fort faktiskt! dock försov jag mig så missade bussen osv... the typical felicia? :D aja, engelska, bild, spanska och idrott. Chill lektioner, och sen hade vi Fredde som lärare på spanskan.. ååh underbar! fett gangster, så vi körde hänga gubben hela lektionen. chill men tråkigt :( sen på idrott cycklade jag på en motionscykel hahahahahha. 5 km blev det. och snart ska jag åka och träna!
Kärleeeeeeeek

smink tips.

när du inte vill fixa dig eller inte har tid med en hel facelook. Måla och kamma ögonbrynen. På med lite läppstift och vips så har du en unik och naturlig sminkning! rekomenderar verkligen de! :D
photo edited for free at www.pizap.com

-

sometimes i wonder how many people would care if i die.....
 

You are my angel, my angel without wings♥

varit sjuk i två dagar, så mormor har varit här och tagit hand om mig. Bilden är från julen 2009. Fina eller hur? ;) alltid fina tillsammans! Älskar dig mormor

SO TRUE!

 
 

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

Jag heter Felicia Ann-Marie Sander
Jag bor i huddinge med min tvåbarns familj ;)
jag går i källbrink och skolan är helt ok!
Jag själv tror att jag har adhd. Blir lätt riktigt förbanad och lätt ledsen
Jag har nog världens underbaraste bästavän. Carolina Christensen♥
Jag hatar att träffa nya människor, eftersom jag gämt gjorde det förut och det alltid blev pinsammatystnader
jag har bästa och sämsta minnena från selected! ;)
Jag har verkligen tröttnat på skolan, redan? mår dåligt av allt pluggande
jag har bästa minnet, kommer ihåg allting från min barndom och siffor. Räddade våra liv en gång i thailand haha :O
jag tar illa på exakt allting som någon säger till mig, även om dom säger ''jag drev''
 

Bara för att hålla bloggen uppdaterad

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Berätta om din första kärlek
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - En person som kommit mig närma på kort tid och varför
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Berätta om din familj
Dag 14 - Något som gör mig glad
Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Ditt bästa minne
Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 - Det värsta du varit med om
Dag 22 - Visa mitt favoritplagg
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur du är som person
Dag 30 - Något som ändrat mig
30 dga

Tagga träning!

Är verkligen super taggad :D
so, ska snart gå till utsälje och får skjuss därifrån troligtvis! men det är om 50 minuter... haha
 
 

Svar på kommentar

Postat av: Sonia   

Hej felicia. jag har lite frågor som jag skulle villja att du svarade på när du har tid om du har lust! 1. Är du på g med någon? tycker du om nån? 2. Var inte du player förut? 3. Vad händer med innebandyn? 4. Jag har sett dig spela och undrar om du har några tips på att bli bättre och så? 5. Vem är din allra bästa vän? 6.Vem stör du dig mest på i klassen? 7.Bloggar du läser. Älskar din blogg! DU ÄR MIN FÖREBILD! LOVE U!!!!

Jusst nu, har jag en som jag verkligen gillar men vi är dock inte på g ;) om jag var player? jo på sett & vis.. fast jag träffade aldrig dom jag blev tillsammans med :D haha p12.. jag fortsätter med innebandyn nu! :) För att bli bättre ska man självklart tycka det är kul, man ska göra det för sin egna skull och ingen annans! man ska spela med dom man tycker om och ha rätt instälning! för att bli bättre ska man minst träna 2 gånger i veckan jag kör 4-5 och så. CAROLINA CHRISTENSEN! oj finns många haha. Kompisars och saga husbergs! :) tack sötnos! haha gulligt♥

oldie

Gårdagens kööööp!

Var i Skärholmen med carolina igår haha:) hade as kul! Smidiga med bussen och så;) så jag köpte underkläder och en concealer!


Gårdagen spenderades i tullinge trakterna!

Stog först i cafeterian med Lovisa, hennes mamma & min mamma :)
Lite halvt trevligt faktiskt.
Skit kul, haha. Känade feeet med cash! :D så det var ju nice! dock fick vi stå där 2 pass eftersom dom som skulle stå efter oss inte kom. Danke! :S
 
dom 2 sista timmarna var det ingen match.. så det var tomt på människor.. lovisa och jag satt i hallen där Linus, adam och några andra va? så vi snackade lite med dom och så.
Sen fick vi dra hem. äntligen hehe
 
kom hem och deckade framför tv, sov i 3 timmar.. mys. När jag vaknade var det en halv timme kvar tills våran match började, dock spelade inte jag.
 jag snackade även där med linus och försökte kolla på matchen! vinst för tullinge med 3-2 bra kämpat! 
 
behövde städa i hallen också, så när p-98 körde gick jag och wilma ut på planen och städa. Ellläääh?
vi städade lite vid sidorna som cpn, haha

I was not born to be perfect, i was born to live my life and not make you proud.

kom precis hem, träffade linus och så! :) 
 

Hemmmaaaa

Kom nyss hem, då syker det upp 2 killar vid huset. När jag och fredrik är ensama, varje gång asså! :S
får panik fan haha. typ 20 åringar och jag ba. nej, inte en chans att vi öppnar ;) haha
 
ska snart åka och träffa en trevlig kompis, och ikväll ska jag vara med Carrrrro!
och det är tamejfan höst ute... åh! :(
 

Socialt

Är i tullinge hallen fortfarande och väntar på att någon ska komma och ta över kafeterian;)


godnatt+old pic

ska lägga mig redan nu, pga att jag och mamma ska upp halv 6 imorgon! kul :(
ska stå i cafeterian i nån timme, får se om någon kommer och håller mit humör uppe? ;) aja. försöker slänga in lite inlägg imorgon, så vi hörs tills dess! hare bäst. puss
 

RESPEKT!

har engelska och sitter i datasalen, riktigt chill! :D
får skjuss hem också, vilket jag tycker är asum? har ingen lust att ta bussen. jag är lat!
iallafall, slutar kvart i och då ska jag och mamma åka och köpa mat tills ikväll, SUSHI ;) igen.... höhö
 
ska ta nya bilder idag med! det får ni njuta av senare, hehe.. vi hörs när jag kommer hem! puss

Simpel skoldag och så

började runt 8, engelska, bild, språk & idrott. och sen tog jag bussen till byggmästarvägen, och gick hem!
försov mig idag, en av alla 200 anledningar till att man såg ut som man gjorde.. men aja. Det är bara skolan.. vem ska man fixa sig för igentligen? haffa lärarna.. haha ;) snart kommer mamma hem och då ska vi till gymmet en snabbis och sen hem och käka, och fixa med mina läxor. KUL! 

Varje gång... haha


Vanlig tåg resa för mig och Carro!

btw, det var otroligt mysigt att käka sushi idag med bästavän, hennes mamma och peter! :D
kommer hända så många gånger till, åååååg.... så gott!
dock är inte jag och carro bäst på att passa tider ;) så vi fick rusha till tåget! kommer lägga ut bilderna från dagen imorgon! så länge blir det en videooooo 

Sushiii

Flisan och jag ska ut ikväll till stan och käka på sushibar! Vardagslyx! 
Flisan uppdaterar när vi är där, så vi kan sukta er :) Perfaaaa hejdå!
Toooooo hoooooot fooooooor yooooooooooooooooooooooooooou jag tog en ton.

Nytt i garderoben



från när vi var i gallerian :D köpte ett halsband också, men fick inte med det på bild.... ;)

Godmorgon älsklingar!

Ska snart börja röra mig emot bussen, och åka till skolan! :D lite sådär små taggad faktiskt ;)
Idag ska jag och mamma ta med Elsa nångånstans, hon skulle typ springa i vatten? haha dafuq...
photo edited for free at www.pizap.com

en fet jävla diss haters gonna hate...

PÄLS
riktig päls som vi har på oss, djur som blir till kläder. Vi avlivar djur som biter människorna, men vi människor för hugga av deras svansar när dom lever och ha på oss dom. Vad är det för skit? samma sak om någon skulle hugga av ert ben, det vill ni inte va? nej precis. Behandla djur som du vill bli behandlad. Dom är trotsallt levande varelser!:S
 
haters gonna hate.

Lördagen

I lördags hade vi somsagt en liten brud dag. Klockan 12 var jag, mamma & marie iväg och kollade på när madde spelade innebandy match i flemingsberg. Vinst med 11-0, utklassning haha :D drog hem till Marie & Madde tog ett mellan mål, madde dushade och jag fixade mig osv.. tog bilen till fruängen och satte oss på tåget och rullade vidare mot centralen, och sen till gallerian! Hollister först, var inne på att köpa ganska mycke saker där ifrån, men kom bara ut med en body splash som luktar gudomligt! ;) självklart kom madde ut med hollister byxer, hollister tröja, kofta och en kräm. aja haha :P jag och mamma drog till bikbok och där fick jag med mig en skjorta, stickad tröja och ett halsband. Gick sen till H&M där vi kollade in en jacka som jag ska köpa. Äntligen haha :) gick till burger king för att käka middag, blev en hamburgare och milkshake. Smala! haha. Bytte om där och sen rullade vi vidare till tv inspelningen. Fick sitta där inne i 2 timmar och vänta på att det skulle börja... och första hade vi sämsta platserna :S Längst bak.. men sen fick vi sätta oss längstfram där det var ''vip'' platser :D så asum
programmet sög, haha. men aja, mysig tjej dag på stan iallafall!
 

Ska vi köra sanning eller konsekvens? eller vi kör bara konsekvens, för ingen vet hur man talar sanning längre.

photo edited for free at www.pizap.com
sometimes i just want to end my life. But i dont, i keep smiling and walking like a boss

Bloppis!

Först till kvarn är det som gäller! Lycka till ;)
Mys tröja. Köpt för 199:- säljer för 50:- M
Stor tröja med knappar osv. Aldrig andvändt. Köpt för 299:- säljer för 20:- M 
Magtröja. Köpp för 99:- säljer för 40:- S/M
Sommarklänning aldrig andvänt. Köpt för 299:- säljer för 50:- S
Leopardlinne. Aldrig andvänt i år köpt för 199:- säljer för 50:- S
Hel spets tröja. Genomskilnig. köpt för 299:- Säljer för 50:- M
 
Jag kan tänka mig att åka vart som för att lämmna kläderna. Kontakta mig på facebook @Felicia Sönder, kik ffeliciasander eller mobilen. Ni vet var ni har mig ;) 
 
 

RSS 2.0