Valborg!

Hallåå alla felicias fans, wannabes & stalkers! Vad ska ni göra på valborg då? Felicia är ju kvar i mora så jag vet inte riktigt vad hon ska göra men själv ska jag till långängen som vanligt haha. Ska dit med amanda och moa. Var med dom ett tag igår men behövde dra halv tio för pappa ville ha mig hemma eftersom jag ska sova där idag, valboorg! haha ett stort minus med långängen är ju att det finns många personer man inte vill se... Jaja, jag står ju ut med människorna i min skola så det ska väl gå bra haha.
Ha en jävligt nice valborg! Här får ni en bild på eran idol.


Soool

Har solat nästan hela dagen! Älskar vädret! Åååh kan inte felicia bara komma heeem, vill träffa henne. Om du ser dethär på något sätt, JAG MÅSTE PRATA MED DIG OM EN SAK, DU KANSKE VET VAD.. Aja, imorgon är det valborg. Känner inte för att göra nått så speciellt då egentligen, men det är bara för jag är lite nere just nu... Imorgon blir det kuuul. Just nu så.. Jag ska typ äta snart för pappa lagar mat. Ha det bra ni.
/carro


Tidsinställt

Hej på er, Tidsinställt inlägg nudå. Anntagligen så packar jag eller så sitter jag i bilen. No idea?
Ska iallafall till Mora :D

tagit litte bilder, men orkade inte ladda upp alla. Eftersom det bara är ego pics, kanske inte så kul för er? Carro min soulmate kommer iallafall hjälpa mig att hålla bloggen uppdaterad medans jag är borta, taccck så jätte mycket Carro!

Får se vad jag glömt nu ;) Säkert nånting som man verkligen behöver! typ byxor :o


Nu drar felicia till mora

... Så hennes samvete stannar här. Vid datorn. Och bloggar.... Haha skoja det är carro! Flisans coooolaste vän ever. Bloggar från min iphone just nu för jag är dööötrött och ligger kvar i sängen. Visste ni att flisan är brunett och skitbrun nu? .. Skoja, det är nån effekt jag har på min iphone, lite ball bild sådär. Hon hade fan passat! Fast hennes hårfärg är tusen gånger snyggare,vill ha henned hårfärg!! men hon passar ju i allt så.. :o


Hahahahahhahaha omgg kolla vad jag hittade på facebook!


för två år sen tror jag. Hahahhahahahahahahahh!


Ska försöka blogga så mycket jag kan idag

Blir ju borta i några dagar, eller två iallafall. Kommer hem på tisdag kväll så kanske inte kommer blogga då!

Men vi får väll se hur det blir med de, kanske kan sno wilmas mobil eller nånting ;) men vi får se!


Jag är bokstavligt död.

vaknade halv 7 i soffan, alltså sommnade jag där inatt. Tv var på tror att jag gick och la mig runt 4. Gick in till min säng och sommnade om riktigt snabbt eftersom jag heter felicia. Drömmde om någon as läskig person, tror att jag drömmde om mig, carro, amanda och lebbiga leffe faktiskt. Och det har ju hänt på riktigt, så att man drömt om det och sen vaknar i ett kolsvart rum. Ja, det är inte det bästa som finns. Men vaknade iallafall runt 10 halv 11. Gick upp och tog ett glas juice till frukost. Var inte så speciellt hungrig, gick till soffan igen och bäddade ner mig själv under filtar och grejer. Kollade på nickelodeon, hahahah kul? ja. Bytte till mtv efter ett tag och kollade på friendzone eller vad de nu heter, kul. När pappa vaknade kom han in till vardagsrummet med nåt jävla frukost bord till sig själv? satte sig och kollade på disney channel med mig. höhö, sen gick jag eftersom jag hatar att kolla på tv med mina föräldrar, gick till mitt rum satte mig vid datorn och var lagom social bah. Sen kom mormor, jag skulle fixa kaffe.. men självklart så cpade allting sig. Fyfan, jag ska sluta laga mat inte ens röra mat. Jag förstör ju allt som har med mat och göra. Vi fikade, hon hade bakat bullar. Mummmmmms, sen fick vi hamburgare till mat faktiskt, käkar det aldrig. Men eftersom det blev över från innebandy tuneringen så köppte mamma hem några. Det var våran lunch, sen efter typ en halvtimme gick jag och fixade mina naglar. No lifer, svart bas nagelack. Rosa,grönt och vit uppe på. Som dekorationer typ. Om ni fattar? Sen fixade jag mig, sminkade, gjorde inte ett skit med håret. Så gissa hur det såg ut? haha. Skämt liksom! Men ganska skönt att vara utan en plattång också. Fast ändå inte, iallafall. Sen drog jag,mormor, mamma & pappa för att kolla på bilar. Slutade med att vi bestämde oss för att vi skulle byta ut våran svarta bil till en vit bil, samma modell tror jag? Men otroligt mycket fräshare. Och jag är bäst, så jag kom på värsta saken: Bilar är som kläder, man har vita plagg och inte svarta. Samma sak med våran bil. So? Nu ska vi typ byta bil. Våran svarta äckliga volvo mot en ny, fräsch, skit snygg annan volvo ;) Men mycket bättre än den svarta iallafall. Sen åkte vi till vivo. Helvete vad mycke folk det var där, kom nästan inte fram när man skulle gå någonstans. Jahapp liksom? Men det gick, träffade typ 200 personer som man kände. Det var litte pinsamt eftersom pappa och mamma var där. men whatever bah? Hälsade på alla, kul att ni kommer fram fan! sen hyrde jag en film, vet inte varför. Men varför inte? Sen när jag gick då vare någon tjej som sa hej felicia. Jag ba. Hahahhahahah vafan? Vem liksom? eller jag sa hej, men vemfan va de? jaja, ska inte vara cp. Sen åkte vi hem och nu sitter jag i min säng och kollar på william. Kul liksom, ska dra och träffa några killar senare, No names :O Nejmen jag ska ut och träffa dom, pusspuss


Du kallar henne hora, för att du aldrig fick chansen att kalla henne älskling












Hemma igen

Hemma från bil kollen ;) Hittade världens coolaste sportbil som vi ska ha! Se bilden nedanför.

Barbie world. Rosa tyg inuti bilen också, lyx eller vad. Ska tjata som fan, nu ska jag bestämma att jag ska ha den här jäveln! haha, nejmen vi såg en svart sportbil och jag doooog. Helvete asså, den ska jag köpa! annars snor jag den. Fan vad jag vill bli stor nu, köpa en sportbil med rosa flammor på sidan och allt. Men glitter i texten och allt. gaaaasch.


TAGGA MORA!

Ska börja fixa saker till imorgon, som sagt så åker vi till Mora med tullinge. Åker runt ett, spelar matcher och sånt där.

Så härligt, hoppas det går bra. Har ju hört att tullinge är grymma så ja, troligtvis går det super.


Sur?

Riktigt förbannad nu, över vadå? Jo ingenting

Vet inte vad jag ska göra, skriker på allt och alla jag ser och verkligen är uppkäftig. Ta mig här ifråån snälla!

leker swag ba :$


Ska snart ut och sätta mig i solen

Åh vad fint väder? Sånt här gör mig riktigt glad, ska  ut och sätta mig och sola. Skönt att komma ut när man har tränat innomhus också, usch to hot in here.

har på mig min nya bikini så den ska andvändas idag!


Godmorgon

Vaknade för en stund sen, satt och kollade på tv med pappa. Imorgon taggar jag till mora med tullinge, carro och wilma. åh vad kul!

Ska dusha, tvätta håret och sådär snart. Hade jävligt mycket hårspray igår känner jag nu. Usch, inte bra!


istället för godis och sånt skit


Kvällen

Kommit hem från Saga nu, tänkte träffa Axel och Sebbe senare om jag orkar. Är riktigt trött nu och så, men ska ringa dom.

Snackade med filip nyss i telefon, kanske hittar på något imorgon.


Lektion bah

Hej igen, sa ju att jag skulle uppdatera under dagen så here we go! Har svenska nu, sitter i grupprummet like always med Sara och Lovisa.

Vet inte riktigt vad vi ska arbete om, men jag kollar iallafall på dans videosar på youtube och så!


Hej påer

Fredag idag! fan vad härligt, men det är ju min senaste dag i skolan så slutar runt tre halv fyra? Sen drar vi på innebandy träning direkt och sen när jag kommer hem är det bara att hoppa in i dushen, fixa sig och dra till Saga.

Ska försöka hinna med att ta bilder där borta med system kameran hade jag tänkt! Kul?

Ska iallafall bli jävligt kul eftersom det var ett tag sen vi alla hittade på något, tror jag :$ Men aa, fredag idag, alltså betyder det chill dag. Kommer ha mina mjukisbyxer igen.. usch, men jaja. Igentligen, vem ska man klä upp sig för i skolan?

Eftersom vi inte har varån huvudlärare så tänkte jag att man kanske kunde vara litte sen idag! så ska gå hemmifrån klockan 8 istället för halv, hinner fixa mer och sådär.
photo edited for free at www.pizap.com
aja, orka fixa ny bild. Vamyr ögon och sådär, bra? Hörs under dagen, pusss


Hejdååååå

har fixat ljus, och något roligt klipp med william såklart! Ska sommna framför tvn idag, hejdå


sååå ser jag ut när jag kollar på honom


Kvällens planer då

Ska städa rummet nu, går verkligen inte att hålla det rent. Men ska försöka nu? Sen ska jag tända ljus och bara kolla på någon film och så där, skönt


hahahahhahahahahahahahah pappa!

Som nästan alla vet så är ju jag sämst på att laga mat. Tror jag fått det från pappa? Han skulle då laga mat idag, blev inte pankakor faktiskt.

Blev korv fast hamburgare? Vet inte riktigt, och potatis i någon sås. sen skulle vi käka och aa
BLÄ!
Kan inte riktigt beskriva hur det smaka eller såg ut ;) USCH!


buhu..

Ska käka pannkakor. Hahahahhahahaha like i said?
Tröttnat på det, även fast vi kanske äter de en gång i halvåret. Men vafan liksom?
photo edited for free at www.pizap.com


Jag beter mig så dåligt?

Mår verkligen skit, värsta cp barnet.. Älskar dig filip! INGEN ANNAN! så, allt klart? orkar inte låssas eller nånting sånt,

Då lämmnar vi det då, är hemma nu. Matchen gick helt ok, kände att man har jävligt mycke träningsvärk när man springer. Fortfarande?

Kom precis ut ur dushen, pappa håller på med mat. Blir väll anntagligen fiskpinnar, pankakor, eller köttbullar. Standard för pappa ;) jaja, ska inte klaga!

Ska snart ringa filip och höra när vi ska hitta på något! Tror att jag är ensam hemma på lördag, varför inte bah? ;)


SÅLD!


Ska åka till centrum imorgon förhoppningsvis. Jag är totalt såld på parfymen ni ser ovanför?
Godaste luckten, bästa utseendet och helt tjejig! Rosa rosett och allt, omg im in love

Idag ska jag kanske vara med wilma, vi hittar väll på nånting som vi vill ;) Träffar förmodligen någon eller några.
Nu ska jag arbete, no more uppdate. Pusss


Hola amigos

Holahola, näst sista lektionen nu. Wiho, svenska iallafall. Man ska skriva sin saga men självklart så får jag ångest om man inte bloggar?

Så hej, hur mås det hos er? Jag mår sådär, litte ont i halsen och andra ställen i kroppen.

Nästa lektion har vi spanska iallafall, trevligt. Vi har vikarie så det blir nog en soft lektion? Tänkte inte anstränga mig sådär som jag brukar göra ;) Inte för att jag anstränger mig men aa. You got it

Eftersom vi har innebandy ''match'' idag på personalen så uppdaterar jag efter de, när jag kommer hem. Vet inte riktigt när det blir, men vi får se. Så bara att titta in osv.

Have a nice day babys.


Godmorgon

Hej på er, slänger in ett inlägg medans mina naglar håller på att torka. Precis målat dom svart, emo.

Om ungefär 10 minuter ska jag börja dra mig mot skolan. Dö tråkigt, precis som vanligt. Men jag tror att vi har innebandy match mot lärarna idag. Gaaaash så kul!



för er som inte visste de, så är min plattång sönder och grejer. Skulle få en ny i veckan nångång:)


Hemma

Hemma från träningen med 98orna, älska innebandy! Blev riktigt sur på pappa eftersom han kom en halvtimme för sent och hämtade mig och saga. Tack ba?

Sitter i handduk nu, så ingen ''live'' bild ;)


Eftersom pappa filmar varje match vi kör så...

Anonym om I skolan:

lägg upp mer videor när erat lag spelar innebandy

Kan jag väll göra. kram



Sorrrrrry

Var borta hela dagen igår, som jag sa så var jag i skärholmen så hade inte tid att blogga.

Mådde sjukt dåligt igår också, värsta träningsvärken i hela jävla kroppen. usch, idag är det iallafall träning med Tullinges 98 lag, och senare blir det med standard laget ;) Hibs♥

Man måste ju bjuda på sig nångång? hahahahahhahaah


I skolan

Sitter i vårat grupp rum med Emma & Sara, dom skrattar så man inte kan koncentrera sig? Så bloggar istället :)
Har matte, hade svenska i typ 5 minuter. Haha

Har utvecklingsamtal idag, wish me good luck bah. nejskoja, tror att det kommer gå helt okej. Efterskolan ska jag åka och fixa mitt hål i örat eller vad man nu säger :/?

Så ja, kanske skärholmen efter det med Mamma och Fredrik. Ska köpa shorts och litte annat, foundation borste och ögonfrans böjare, osv. Ni får väll se när jag kommer hem!
photo edited for free at www.pizap.com


Yeaaaah




Just go for it ;)


Igga mit ansikteee :) Bästa laget iallafall


Vet exakt vem du är. hahahhahaha

Anonym om Jusst nu:
Idomin på läpparna?

Hola Amigo, förstår inte meningen med att inte skriva sitt namn när jag ändå kan kolla upp vem du är? Men iallafall, varför skulle jag ha idomin för? Vet inte ens om jag äger någon idomin. Om jag skulle ha de så är det väll min grej, ingenting du ska bry dig om.


Innebandy cupen igår:

Var tvungen att gå upp klockan 6. Man ba fml? kvart över 7 åkte vi till tomtberga, första matchen blev det 1-1, andra 3-0, tredje 3-0 (?) fjärde 12-0 (?) femte 2-0, så det gick jävligt bra för oss.

Jag blev utvald till matchens kämpe en match, kulkul. Filip var där och kollade en match också, sen kom Albin och Arvid och kollade. Kul att träffa dom!

Jag lovar att lägga upp bilder och videosar från igår, ska försöka göra det idag!


Godmorgon

Jag är helt död, sjuk ont i hela jävla kroppen otroligt arg och så. Har precis vaknat och ska snart gå och sova igen, ta en ipren för min huvudvärk tar över mitt liv alltså. Buhuuu :(


Nu blir det mat, sen mer uppdate!


Bilder från min sociala kväll!:)


garvgarv. FOREVER ALONE


So done

Äntligen, städat klart och gjort engelska läxan. Usch vad härligt, ikväll ska vi gå ner på gatan och träffa alla grannar och så!

Vi brukar ha som en litten ''majbrasa'' på våran gata då alla är med och grillar och sådär
Riktigt mysigt, nu har jag hittat min mobil också. Varit borta och sådär, trevligt. Om vi går ner så kommer det iallafall bilder, tar med mig kameran ner dit,

Kommer ihåg när vi var yngre, runt 6-7 kanske. Då gjorde alltid jag och nicke en egen brasa. Och Lina och Fredrik en egen sen bråkade vi allt typ eftersom Linas och Fredriks var mycket bättre,snyggare osv än vad min och nickes var. höhö


PISS HUMÖR

åh, är hur sur som helst. Över vad? inget... jag vet inte vem eller vad jag ska slå på, måste verkligen plugga och allt

Men det går bara inte. Är för trött, tänkte stooorstäda mit rum tända ljus och bara lägga mig och lyssna på musik. Skita i skolan idag, och bara chilla. Inte tänka på nånting liksom. Prata i telefon eller nånting. Film kanske? nånting som gör mig avslappnad


Bild6. Din fritid


ja.. jag spelar ju då innebandy 5-6 gånger i veckan, har dock ingen riktig innebandybild på den här datorn. Kommer några imorgon gissar jag på!


Jusst nu

Hola amigos, webbar med Carro på msn chattar med filip på facebook och sitter med kameran och litte sånt
Carro kanske kommer hit senare idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Bilder blir det iallafall, yeaah. Imorgon som jag har sagt några gånger så har jag innebandycup. Carro kommer dit troligtvis och kollar, självklart ska jag vara med henne mellan matcherna isånnafall! såhäääär kul!

Jag bryr mig inte om hur jag ser ut anymoreeee.


Facelook osv


Blablablaa

photo edited for free at www.pizap.com



TAGGAD BRUD!

Gick upp klockan 7 idag för att jag inte ska orka vara uppe så länge ikväll, ska vara i tomtberga klockan 7 imorgon eller nånting sånt, härligt liksom. But thats it.. Ska till båten strax tror jag, tänkte sova typ fem minuter till. Mamma får komma och väcka mig, haha. Ska städa och grejor, men iallafall så har vi ju cup imorgon, JAG ÄR TAGGAD! kan man säga? verkligen, fan vad kul det ska bli. Det går bra i innebandyn nu känner jag, Innebancycup, mora, selected! waaoh.


trötttt


Kolla vad jag fick av filip.......


hahahahhahahahha wikipedia is the shit


Bild5. Bild på dig för längesen och 5 faktameningar om dig


fint :s Från 2009 då jag och carro skulle gå bus eller godis, alltså på halloween.


1. Jag heter Felicia Ann-Marie Sander

2. Är 12 år, född 1999

3. Min familj betyder allt för mig!

4. Jag är helt cp bild, hyper och göra as galna saker, pinsamt ibland. kul ibland..

6. Jag har ett inristat hjärta på handen som jag gjorde åt en speciell person.



JAG VILL KUNNA DANSA SOM DOM?


Bild4. Någon du saknar

filip.. klarar mig inte utan dig älskling!♥


Dagen idag då

Martin ohlsson, så mycket kul med nammnet bara? Jaja, var där idag med mamma och helena, köpa mat,godis och dryck för 6004 kr, allt ska vi ju då ha på cuppen. Fan vad kul, sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Har precis skäkat en riktigt god middag! Kollat på litte klipp på youtube, bestämmt att jag och carro ska webba ikväll iallafall, underhålla varandra på ett rikitgt sjukt sätt. Snackade med filip också, blir inget att träffas imorgon.. Ska till båtjäveln och fixa, ska höra om på söndag iallafall! 

sådär lagom fin liksom?
                                                                                                                                                                                                                          


I skolan

Vädret? usch, iallafall. Mit internet hemma är helt cp, därför uppdaterar jag litte snabbt i skolan medans vi har Svenska. Idag efter skolan drar jag hem direkt, sen går jag ner till lövet. Inte för att käka utan för att vänta på skjuss. Får det av Wilmas mamma, så ska vi åka till någon mataffär för att köpa mat ;) Mamma kommer också dit såklart, ska köppa typ 150 hamburgare .. känns litte pinsamt att göra de, men det är faktiskt till våran cup! so? Ska iallafall shoppa maat. haha, pinsamt. Får se om mit internet hemma fungerar, då blir det blogg blogg ikväll eftersom jag har kameran nu också! Vi får se hur det blir med de, annars snor jag mammas iphone, mihihihi
photo edited for free at www.pizap.com
BALLL


ALLA KOMMER DIT FAN!

Från 8-6 har vi angagerat en innebandycup, på söndag. Jag tycker fan att alla borde ta och komma dit liksom? why not. Sitta och sega framför datorn hemma? Nejnej, ni ska till tomberga! Från 8-6 som jag sa. Bara att komma, kan köpa lunch och allt där, så KOOOOOOM


SJUKT KUL


haha, förlåt men vad ska jag säga? :'D


haha jag tycker då inte att det här är dans? hahahahahahha


Vet inte riktigt vad jag ska blogga om?

Har ni kanske något förslag? Kommentera


Bild3. Bild på dig och din närmaste kompis


hahahahahahahahahhahaha iallafall, carro! :)


Bild2. Vad du har i din väska



Självklart böcker och annat som hör till skolan också, men det där är en del iallafall!


10 saker.

Bild1. En dag du saknar
Bild2. Vad du har i din väska
Bild3. Bild på dig och din närmaste kompis
Bild4. Någon du saknar
Bild5. Bild på dig för längesen och 5 faktameningar om dig
Bild6. Din fritid
Bild7. Nånting som du inte vill vara med igen
Bild8. Skönhets produkter du tycker fungerar
Bild9. Nånting du vill ha mer än allt annat jusst nu
Bild10. Någon du stör dig på





Huddinge ibs :(


Svar på kommentar

Bjurman <3

Gud vad fint hår du har! Hur har du fått så långt?
Btw. Sjuuuukt bra blogg har du! Tipsa gärna vad du gör med ditt hår! Pussssss <3

Gör ingenting speciellt med mit hår, plattar varje dag sliter sönder det typ? Andvänder ett väldigt bra shampoo som är en secret om vad det heter ;) Nejmen jag kan ta det i ett annat inlägg! Åh vad glad jag blir, nu får jag mer blogglust! puss<3


KAN MAN BLI GLADARE ÄN MIG? :D

Igår fick pappa ett samtal från en kille från Innebandy akademin. Han sa att jag hade gjort jävligt bra ifrån mig på teknikträningarna ;) Så jag ska till Selected!
Sen ska jag föllja med tullinges 98or till Mora och köra innebandy där! OMGGGGGG VAD KUL! :D


-

Vad ska man har för rubrik, vafan?

Chill dag i skolan iallafall, kom precis hem och ska snart sätta mig i vardagsrummet och bara chillaxa. Kollar på tv och litte sånt där nu, mys. Ska ut och springa senare och föllja med mamma och hyra film. Orkar inte gör nåt annat idag.

sitter i mit rum, alldeles mörkt. Äter äpplen och banan och bara chillar.


-

Precis kommit hem från tullinge träningen, sjukt kul. Lärde mig saker på bara en träning, händer inte så ofta annars. Om ungefär en tjugominuter-Halvtimme kommer carro och plockar upp mig så drar vi till nästa träning som är i Vista hallen.
photo edited for free at www.pizap.com
hehe, nu sattsar vi på naturlig looken ;) No makeup almost. Bara Mascara och ögonbrynspenna. Så skönt och frisk att vara utan foundation! Uppdaterar senare när jag kommer hem, puss på er!


Hemma

Kom hem för en halvtimme sen kanske, precis käkat och ska snart dra upp till Carro för att få skjus av emmas mamma som kommer och hemtar oss. Träning med tullinges 98or iallafall, väldigt tidigt? Senare ikväll har vi träning i vistaskolan med huddinge. Grymt kul, verkligen taggad. Ingenanning varför igentlige, men kul ska det bli iallafall.

vacker? ;)


Veckans planer


Måndag: Innebandy match, vinst med 4-0
Tisdag: Kolla hockeymatch på tv med Mamma och Fredrik
Onsdag: Innebandy träning Huddinge ibs klockan 8(?) mycket uppdatering
Torsdag: Träna med Carro eller själv, får se hur det bli. Ska iallafall köra hårdträning där
Fredag: Åka med Mamma,Helena och wilma och köpa mat till innebandycupen.
Lördag: anntar att jag kommer vara ute med någon, Träffa filip kanske?
Söndag: Innebandy cup från 8-6, 5 matcher i tomtberga, alla är välkommna. Bara att komma dit!


träniiiiing.

yes, nu blir det träna. Ska snart dra ut och springa och litte sånt, får se hur de blir!


Hemma

Skoldagen var helt okej, började segt hade matte och litte sånt. Usch, känndes som att jag skulle sommna och allt, bilden var underbar, hade vikarie som verkligen var fantastisk. Han gjorde min uppgift underbart. Spanskan var otroligt chill, gjorde inget speciellt och så. Nu är jag hemma, glömmde nycklarna idag igen.. så var utelåst tills jag ringde mamma och hon sa att jag skulle gå ner till grannarna, så jag lånade deras nyckel till oss och nu är jag hemma! Fryser sönder och allt men jaja. Idag ska jag ut och springa och hyra film med mammis. Ensamna hemma och sådär, så hon ville hitta på nånting med miiiiiiiig♥ 


Ingen system kamera på två dagar..

Precis, pappa ska bort och då blir jag utan kamera. Ingen mobil kamera heller.. så ni kommer få gammla eller webb bilder, men ska försöka göra det bästa för er!


Snabb update innan skolan!

Godmorgon, vaknade litte senare idag eftersom jag gick och la mig halv 2. Är fixad och iorning gjord så ska snart gå till skolan, ska höra med Sara om hon behöver litte hjälp och sådär
photo edited for free at www.pizap.com
Uppdaterar mera när jag kommer hem!


Precis dushat.

Kommit hem från träningen nu, eller för ett tag sen. Sjukt kul iallafall, verkligen glad att jag valde tullinge. Ser framemot hösten 2012 när vi ska börja i deras lag permanent(?) Mycket hände under träningen kan man säga, eftersom jag kanske inte får skriva ut det på internet så säger jag bara, Hoppas det blir bättre och att smärtan gått över nu!
Hon vet vem jag snackar om, hare bra. pusspuss

Det här fick vi käka idag.. haha gott? Bara sallad. Nyttigt och bra, men gott var det minsan inte?


Ska laga mat, eller?

Som dom flesta vet är jag gudomlig på att laga mat, eller? Bränner ju sönder skiten när jag ska steka något. Ska inte berätta allt det andra jag har gjort :s Igår skulle jag iallafall steka kebeb. NEVER AGAIN! mamma ba: Stek inte sönder nånting nu, hahahahahha tack? jag känner mig duktigt iallafall, menmen. Jag har kanske andra talanger?

Idag har jag varit ute och sprungit, 8 km like always. Fölljde med mamma på en prommis med Elsa, skönt. Vi gick 5 km. Sen kom kusinen, marie och mormor. Jag och marcus var ute ett tag, skottade bort snön från altan. Sen har jag tränat litte fys osv, Klockan fem ska jag på Tullinge träning. 2 pass, först med 99orna och sen med 98orna. Härligt,

haha sööööööööt


haters are your biggest fan

Godmorgon på er. Sovit bra? Jag har nack spärr eller vad det heter? Så anntagligen har jag legat riktigt obekvämt inatt. Vaknat flerar gånger av att täcket legat på golvet? Men iallafall, godmorgon. Ska snart gå up och skäka frukost, senare idag blir det träning. Usch vad härligt, behövs nu efter lovet kanske? Har faktiskt tränat hemma, va hos madde en dag och vi hade litte träningsaker där, löpband, crosstrainer, massor med reskap och sådär. Helt underbart
hahahhahhahahahhhahhahh lååång historia..


boysN

1. Tjejer älskar när killar håller dem runt midjan
2. Det betyder jätte mycket när ni kan dela hemligheter, men om hon berättar något för dig. Så håll det för dig själv!
3. Kyss henne långtsam
4. Även gäller det kramar, ingen gillar hårda och korta kramar?
5. Oftast älskar tjejer att umgås med dig och dina vänner
6. Vi tycker om att ligga framför en film och mysa, men att hitta på saker då och då skadar inte heller
7. Ta bilder med henne. Alla tjejer kanske inte vågar säga att de vill ha en bild på er, men det uppskattas alltid
8. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det! Hon vill höra att du älskar henne mest
9. Tjejer äääälskar när killar pillar i deras hår
10. Ord kan vi aldrig få nog av. Att få höra hur vacker man är uppskattas alltid
11. Du kan vara lite snuskig med henne privat.. de flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp
12. Ni killar kanske inte tycker det är sån stor deal att skriva "söt" till andra tjejer, men tro mig. Det sårar något otroligt.
Så tänk på vad du skriver till andra tjejer! Vi tjejer får alltid reda på det tillslut ändå.
13. Samma gäller otrogenhet. Tjejer pratar, vi får reda på det!
14. Tjejer uppskattar nästan alltid något samtal då och då någon kväll.
15. När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra "jag älskar dig med" inte "detsamma".
16. Presenterar du inte henne som flickvän - ligger du riktigt illa till.
17. Tjejer ääälskar att bli uppvaktade. Något litet skadar aldrig. Bara att få låna en av dina tröjor kan göra mycket. Sen behöver det inte vara hela tiden, men nån gång då och då skadar aldrig!
18. Om du står och pratar med några av dina tjejkompisar, dra henne närmare dig eller ta hennes hand så hon vet att hon fortfarande betyder mest och att du inte skämms över henne.
19. Tjejer är inte dyra, som alla annars brukar säga. Vi vill bara ha något betydelsefullt. Som smycken, något personligt eller bara en utekväll då du planerat vad ni ska göra.
20. & den sista saken ni inte ska glömma - Vi ääälskar att höra hur mycket vi betyder, även fast svaret kanske inte är det finaste alltid. Så kommer vi alltid ihåg exakt hur du sa det och i vilket tonläge.


Ang snön!

Snön föll för mig så det är därför den ligger på marken nu.. nejskoja. Har sjukt tråkigt, ska sätta mig framför tv och bara chilla. Imorgon blir det träning med tullinge, sjukt kul!

Har man bästa nummret så har man. 26♥


Städat klart i rummet nu



VAFAN?

Tjejer, vet ni hur trötta jag blir på er som skriver skit om killar..
 Killar är som "bluetooth". Han är ansluten till dig när du är i närheten men söker efter andra när du är borta
vafan? vi tjejer tar åt oss när killarna skriver sånt om oss, men vi skriver saker om dom? Dom är ju det bästa vi har! vi ska vara rädda om dom ju.. bara det jag ville säga. Killar har faktiskt kännslor!


Att vara hans första är inte alls samma sak som att vara hans sista


Att vara hans första är inte alls samma sak som att vara hans sista


Festis

Mamma och jag fikade precis, pappa är och fixar båten i det här vädret och fredrik och isac sitter i källaren lagom sociala med sina datorer. Härligt! Iallafall, jag skulle leta efter nånting som man kunde käka och så hittade jag en festis. Kan det bli bättre? var typ århundraden sen jag drack det. Så jag tog den, smakade inte som jag trodde det skulle smaka, stor besvikelse.


Godnatt då

Ska bara dusha av mig snabbt och sen sova. Hörs imorgon!
photo edited for free at www.pizap.com
pussi


mitt liv är heeelt fel!

Vet inte vad jag ska göra.. kommer inte berätta för någon vad jag snackar om eftersom det är en secret! ;)
vi får se hur jag gör!


haha. ska berätta varför jag är så jävla sur på den här bilden.
Jag pappa och fredrik hade precis kommit ner för en skidbacke, och det är ganska svårt att åka snowboard på plan mark och as enkelt med skidorna? så jag bad pappa att dra mig, men det gjorde han inte. Sen började fredrik är du svag eller. Jag ba: Vem är det som tränar mest i familjen då? sen sa han nånting som jag LACKADE ÖVER. pappa ba: haha jag håller med fredrik nu. eller nånting. Så jag snodde pappas stav, och åkte en bit. Sen satte jag mig ner och försöka knäppa upp ''pjexorna'' med staven... Men det gick inte. SUUUUUUUUR


Jaja....

Sämst på att blogga eller vad? Men jag ska skärpa mig, Bloggar mer imorgon osv. Chill dag idag, pusspuss

Tuff va? :D


Godmorgon!

Godmorgon, vaknade nyss. eller? nej jag vaknade halv 12, hoppade centrum idag pågrund av vädret? Orkade verkligen inte gå ut, snart ska jag föllja med på min egna träning som är någonstans inne i stan? Ska själv inte spela efetrsom jag är sjuk. Fölljer bara med för att jag är bäst. Nejmen ni fattar? Vem vill inte föllja med på innebandy träningar, Sjukt kul iallafall! Efter den ska jag tagga till innebandymatch. Djurgården mot några andra som kör. Heja djurgården! Ska höra om det är några fina personer som har lust att åka med mig dit så att man inte blir foreveralone med föräldrarna i bilen, hahanejdå! Men ska iallafall höra med någon om dom vill henka ;)


GE MIG SOMMAR OCH SOMMARLOV!

omfghbdjhbfjhbfjbhf ge mig sommar! Fick värsta iden asså, kommer låta som värsta fjortisen och allt.. Men tänk att vara skit blond och skit brun? Fan vad härligt! Ska verkligen bli det! Blondspray och allt. Fyfan ge mig sommar nu! nu!nu!!!!!! hsbfjhbgjkz gissa om jag är taggaaad liksom. åååååh
..
Nu ska jag sova btw, hörs imorgon! pussohej♥


Tips för att få bort finnar.

Jag får nästan aldrig finnar, och om jag får det så kan jag täcka dom med olika metoder.

Varje kväll tar jag bort mit smink med en kräm som heter nånting som jag kan kolla upp imorgon. Den är iallafall ljusgrön, Den tar bort smink och massor med annat som inte huden ska ha. Sen tar jag en vanlig ansiktskräm som heter Lancome. Helt amazing produkt. Värt att testa, verkligen
Låter det torka sen skölljer jag av det med kallt vatten, sen varmt vatten. Om jag ser att jag har nån finne brukar jag fila, med en vanlig nagelfil eller nånting sånt. Jag försöker inte fila bort den på en gång, då kommer det bara börja blöda osv. Gör litte varje dag istället, resultatet blir mycket bättre! Sen har jag en concealer som jag täcker finnarna med, den har ett medel i sig som tydligen gör så att finnarna försvinner fortare, Värt att testa det med!

Duktig jag är som ger er tips, och sen sägar jag inte ens vad produkterna heter! sånt tycker vi om. Pusspuss


Morgondagens planer:

När jag vaknar ska jag vara så duktig så jag ska faktiskt göra min matteläxa. 12 tal bara för att ^^ sen när jag är klar drar jag till centrum för att köpa litte grejer som jag har spanat in på internet. Kanske träffas någon också, vem vet? Ska iallafall köpa saker imorgon sååå ja.


HOLA

Hejhej, hur mås det hos er ikväll då? Själv mår man sämst, otroligt ont i halsen och så. Pratar med filip i luren och bara tar det lungt. Idag fick jag reda på att vi ska ha spanska prov efter lovet typ? jag ba -.-' nejmen jag årkar faktiskt inte med skolan längre! Faktiskt inte.. sjukt jobbigt, bara förstör ens liv osvosv. Dö istället? eller vad säger ni.
nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Vet inte varför jag gör ett inlägg igentligen? Eller jo, för att filip ville. Eftersom jag är världens snällaste så gör jag de, men vet inte vad jag ska skriva om så det får bli lite allmänt sådär. Ligger i min säng, inne på datorn, tar litte bilder osv. Filip kollar på William (biss & kajs) det är nog hans dåligaste tror jag? Även fast alla är gryyyyymma. Kärlek till honom. Iallafall nu sitter jag upp och ner och gör inte ett skit, förutom det jag har sagt att jag gör. Jusste, måste säga en sak. Vet ni hur jävla mycket jag stör mig på folk som är så jävla dryga när man pratar med dom och dom ba: vad gör du? <3 jag ba: är med kompis, dudå?<3 dom ba: Haha, den där fula? såhär skit dryg.. man ba: wtf. Nejmen ni fattar, right? Stör mig enormt på sånna som dom iallafall, stor feet diss!
..
Idag var alla föräldrar på innebandy möte och pratade om hur våran cup skulle vara som kommer om någon helg. Litte planering och sånt där. Vi måste ju då inte hjälpa till, eller inte vi som ska spela med våra föräldrar ;) så dom får stå och grilla och allt som dom skulle göra. Trevlans. Jusste, måste bara säga att jag älskar Filip sjödin. Haha från ingenstans. Men sant ju? hihihi. Du är perfekt, puss!
Like i said. Innebandy cuppen, den kommer vara nästa helg på söndag i tomtberga tror jag? Är inte så jätte angagemerad i det sammanhängadet. Vafan va det där för ord? Jaaa, jag har fan ingen jävla anning. Men kul var det iallafall! Känns så bra att prova på nya ord. Man ba: Waoh liksom? eller aa typ iallafall, man känner sig stor. Jag har alltid velat käna mig stor, såhär mogen bra på allt i skolan osv. Men vet ni, jag tror aldrig att jag kommer bli bra i skolan. Jag kommer få leva i mit ensammna liv på gatorna. Hahahah nej driver, mamma och pappa får betala mig såklart ;) och sen skaffar jag barn och då ska dom betala mig. Mit liv blir perfekt och jag och filip åker till AFRIKA ;) vafan är det jag säger. Vad pratar jag om? jag ska börja plugga och få värsta grymma utbildningen och allt. Jaa det ska jag. Tro det eller ej, jag ska bli en tönt. En sån som sitter med glasögon, orangethår i flätor som står rakt ut och byxorna sitter över midjan osvvvvv. Så dee så, avundsjuka eller? driver. Jag ska vara cool resten av mitt liv. Men nu vill filip att jag ska skyna -.-' så vi hörs senare. Pusspuss


Videoinlägg


Ikväll


Ska kolla om det går någon Aik match på tv snart, pappa fixar käka till mig och honom eftersom mamma är borta. Ska sätta mig i soffan och bara ta det lungt tills ikväll, då blir det som vanligt. Fram med energidrycken. Eller inte? ska iallafall käka nu, vet inte vad det blir. pappas standar är fiskpinnar eller köttbullar, eller så får jag laga mat.
hahhahahahhahahahahahahahhahahah och hur fan går de? SÄMST!
Men ska bege mig mot köket för att hjälpa till iallafall, ska prata litte med pappa om innebandy saker som jag kanske ska få, tillexempel en speedshotnings maskin eller vad det nu kallas(?) det har jag pratat om ett tag och nu tycker faktiskt pappa att vi ska köpa en sån. Vet ni hur glad jag blev eller? Jag vill ha en speciell som då är rosa, men den var dock litte för dyr. runt 20 tusen typ, eller 10  tusen. Jag har faktiskt inte koll på sånt! Menmen, som sagt. Ska hjälpa till nu. Ha det bra, pusspuss


Dagen idag

Vaknade runt 10 tiden och halv 12 skulle jag vara i fruängen. Panik? jo det kan man ju lungt säga. Satte på mig trasiga byxor som jag inte ens gillar längre och ett vit linne, sen ringde jag Carro och hon skulle få skjus av sin pappa, så jag åkte med dom. Mötte upp Wilma,Sara och Emma vid fruängen och vi tog tåget in till stan. Mötte upp Filip och Douglas. Vi gick väll bara runt typ, snackade och så. Köppte två saker och kollade på otroligt många andra saker som jag inte hade råd med. Fuckmylife ;) Sen käkade Emma,sara och lovisa tror jag. Vi andra var ju då inte hungriga? Så det blev inget för oss. Sen gick vi bara runt och snackade typ. Eller aa, nånting sånt. Köppte iallafall två olika saker.


Solglasögon och Örhängen. Inget annat faktiskt.


trötttt

photo edited for free at www.pizap.com


Ljuv musik..

Skypar med Filip och Douglas dom spelar något bilspel och pratar med varandra, så mysigt att lyssna på dom! ;)
faktiskt jävligt kul att höra vad dom säger! även fast jag inte fattar något.. 


Sjuk :'(

Värsta som finns på lovet. har feber och mår verkligen uselt, ska på bio senare så måste rycka upp mig. Har tränat och dushat nu, ska snart gå till skolan för att hämta min matte bok som jag måste jobba i. Imorgon ska jag träffa filip så måste verkligen kunna prata iallafall! kan knappt det nu. Men vi får väll se, ska iallafall träffa honom! saknat dig♥


Godmorgon

Vaknade nu, är verkligen as hees. Kan knappt prata och sådär, ringde mamma och hon skulle köpa halstabletter. Så snällt.. Hittade några läkeroler som hjälpt lite, inte mycket alls faktiskt tror att det blivit värre. Men vi får väll se, iallafall jag sommnade runt 1 eftersom jag bara hade sovit i tre timmar igår.. Vaknade nu iallafall. Är fortfarande trött går väll säkert och sover snart igen, eller skype eller nånting såntdär. Idag kommer filip hem! :D ska vara med han, douglas och wilma imorgon! faaaan vad jag har saknat dig:*

Ofixadd


För er som vill lära er Moonwalk


Slängde bara ihop något, så det blev inte super bra. Men det duger för mig, pussohej


Godmorgon

Vaknade nu. Ska käka lunch och sådär, fixa litte hemma och sen ska jag åka med mamma till en sak! hihihi
puss


Frustrerad..

Det värsta sättet att vakna på är ju att någon väcker än på en helg.. ska iallafall sommna om nu! Vaknade vid 9 tiden, och la mig vid halv 7. Så har inte sovit så jätte mycke. Blir på sjukt dåligt humör när jag inte sover så länge eller så bra, idag ska jag göra en secret thing. mihihohoaha
Ni ska få se senare, men som jag sa.. nu ska jag sova och sen måste jag tvätta håret och sen måste jag GÅ till skolan för att hämta min matte bok som jag måste plugga i. uschusch, 
photo edited for free at www.pizap.com


börjar bli just ute. 05:33

truetrue. Kollade ut genom fönstret och insåg hur ljust det var, redan! Ska titta på film och sen sova tror jag! Ligger chips i hela sängen. Måste ta bort det innan filmen sätts igång också, vi får väll se vad som händer. Right? Jusste, har ni tänkt på hur många inlägg jag har gjort idag? Coolt, haha nejmen de är några styckna!


04:41

Hjälp miiiiiiig. Har ingen rolig film att kolla på, ingen rolig person som är inloggad på facebook,msn eller skype. Härligt. har en timme kvar sen får jag gå och lägga mig, härligt fan. Är inte trött riktigt än, men vi får väll ser hur det blir! har nästan ingen dricka kvar helle.. buhu :( men ska försöka överleva med litte film osv, uppdaterar snart igen!


La precis på.

La precis på luren, snackade med två helt amazing killar. Så roliga, haha. Nu kollar jag på musikvideosar. Ska kolla på film så att tiden går litte mer! Härligt ju. Ska bara chilla nu som jag har gjort i några timmar. hehe, annars hur mås de hos er? jag mår toppen, ont i magen.. är fan hungrig, inte skäkat så mycke idag tror jag? frukost och chips :s typ bara det. Skulle kunna gå upp och ta en macka men jag är så snäll så ska inte väcka alla andra i huset, eller? ;)


imorgon/idag blir det träna!


..

photo edited for free at www.pizap.com
JAG ÄR INTE TRÖTTTTTTTTTTTTTTTTT.


jusst nu

Nu skypar jag med Nåra aaaaaas sköna killar, klockan är 20 i 3. Har as kul fan!


Hiss eller diss?




75% av all befolkning i Sverige har iphone, visste ni de? Jag vill självklart också ha en, alla kompisar går runt med värsta glitter skalen, nyaste apparna och allt. Själv har man en htc, den äldsta typ. Fulaste design på mobil usch! men iallafall, ni som har iphone.. vad tycker ni om den, fördelar & nackdelar tack! måste veta om jag verkligen ska ha en. Jag tror att jag hissar den faktiskt, men jag vill vara unik. Ha någonting som verkligen ingen har. Alla går ju runt med en iphone, tänkte vänta och se vad som kommer ut. Man vet ju aldrig, snart kommer ju iphone 5. Kanske ska vara den första som köper den? whoknows. Ska iallafall ha en ny. Men nu vill jag veta.
Hiss eller Diss på iphone?


Musik på högsta volym!:D

Klockan är halv 2 nu, sitter och dunkar musik på högsta volym med pappas Dr.dre hörlurar, helt fantastiska! Bästa ljudet ever. Sitter otroligt skönt osv

                   

Energidricka gör ju hela jobbbet..

Like i said, fortfarande pigg. Har druckit 5 energidrickor nu, otroligt häftigt. Känner mig piggar precis efter att jag har druckit upp en sån där burk eller vad de nu än är, de känns mycket bättre iallafall! Käkat banan också.. fyfan vad äckligt, men man blir mycket piggare av bananer faktiskt! Så det var ju bra, har två till som jag ska käka senare, sen har jag fullt med drickor och allt. HärligtHärligt, men vi får väll se hur det blir! som jag skrev i något annat inlägg, jag kommer hålla bloggen uppdaterad medans jag är vaken, så det är bara att kika in här ibland! puss


Tråååååååååååk

Hej på er igen. Sitter fortfarande och skypar med Ensar, Anton och någon annan. Sjukt tråkiga så att dom blir roliga. Härliga killar.. eller inte? jag vet väll fan inte. Är fett pigg fortfarande det är ju bra?
photo edited for free at www.pizap.com


SAKNAR SÄLEEEEEN



Jusst nu.

Skypar med Ensar och hans kompis anton, kulkul. Hittar inte min mobil annars skulle jag boooomba filip med sms och samtal och allt! men nejnej... den har man tappat bort -.-' tror faktiskt den ligger under studsmattan. Men vem fan vet? nejskoja men jaja..


Ny uppfinning?

photo edited for free at www.pizap.com
Skypar med wilma nu, ser ni min fina mick/hörlur grej? har gjort den heeeeöt själv! :')


Att visa att man är ledsen betyder inte att man är svag, utan att man har kännslor som man har hållit inne förlänge


You Smile, I Smile. You Cry, I Cry. I'm Blond, You're Blonderrrr


På med myyyys kläderna, fram med drickan, sen är det bara att vänta på natten!

yesbox, ska dygna idag hade jag tänkt. Wilma och Isac ska underhålla mig på skype ikväll, ska försöka ladda ner de till mammas dator, kommer säkert heta ffeliciasander så det är bara för er att lägga till mig! precis satt på mig myskläder, sälen tröjan som är i storlek xl hahahahahhahahah! den sitter typ vid knäna på mig. Men det är så mysig. Ska ingentligen ha xs, så det är litte skillnad. Jaja, ska fixa fram energiedrickor något att käka och kontakter på skype osv. Ska verkligen sitta uppe ikväll, men vi får väll se! kommer iallafall hålla bloggen uppdaterad så länge jag är uppe, kommer säkert se ut så här senare:


Alvin och gänget:)

Nu ska jag bege mig ut mot vardagsrummet. Mamma kollar på film, utan mig. Bloggar mera sen, mår inte helt toppen. So, se ya

fulis


Bilder från går dagen med bästiis♥









Till filip: HAHAHAHAHAHAHAH AIK ÄR BÄÄST!






Låg på studsmattan till 12 och bara myyyyste, snackade med filip!
Älskar dig carro


True story..


Tagga beach 2012!


Just waiting..


Snart kommer mamma ska träna litte tills dess!


Godmorgon

Pratade precis med Carro i telefon, hon hade sovt hos amanda och jag tror att jag väckte dom, hihi. Iallafall så kommer Carro hit ikväll, vi får gäster så det blir väldigt skönt att ha Carro här! Jag har bestämmt att vi ska vara ute ikväll, haha. Ligga på studsmattan med 200 filtar och lika många kuddar,dator, chips osv. Vilken planerare jag är? Har inte ens frågat carro x) nejmen jag vet inte vad vi ska hitta på, bilder blir det iallafall! Mamma kommer snart hem då ska vi till vivo och jag ska handla till ikväll, annars då. Hur mås de hos er? jag mår som vanligt toppen, varit ute och sprungit och kört litte innebandyövningar! Fräsht väder idag, varrrrrrmt! usch vad skönt!


Godnatt då

Nu ska jag kolla på film med familjen, har blivit värsta film människan! Bloggar mera och bättre imorgon! puss


Nu stänger jag av datorn!



En till outfit bild, fast bakifrån den här gången!


Dukningen, Facelook och Outfit


Inte allt som fanns på bordet, men en litte del! laddar upp mera senare.

Facelook, inget speciellt. Ögonskugga,Mascara,Eyeliner, foundation och concealer.

Ingen speciellt här heller, ljus gul tröja, svarta jeans. Dom ser blåa ut på bilden! men dom är faktiskt svarta, och en svart kofta. Självklart litte smycken och så. Pusspåer♥


Fixad och klar!

nu är det bara att vänta på att dom ska komma, pappa tog systemkameran och satte den på laddning.. så kommer inga bilder där ifrån jusst nu! Kommer ta bilder underdagen som jag laddar upp ikväll, ska försöka vara social och skita i sms och facebook och sånt. Men hur ska de gå? ja.. vad fan vet jag! nejmen jag ska försöka iallafall, undantag kommer de bli! kommer säkert sitta och messa med filipp, shit vad desperat jag värkar. FILIPFILIPFILIPPP♥
men ska iallafall gå och hjälpa till, ska ut med Elsa och sen duka och fixa litte, ni ska få bild på hur jag dukar! jag är mästare på de. Alltid jag som får göra de vid något speciellt tillfälle, jul,påsk, födelsedagar osv! men nu ska jag låta nagelacket torka och sen blir det som jag sa, hjälpa till att städa,lagamat och sånt! vi hörs. Puss
photo edited for free at www.pizap.com
Facelook, jätte ful bild verkligen! men är stressad


Sexy Lips Dirty Hips Tight Ass Nice Smile Swedish Style


-I miss you baby, here i stand, a better man.


Frågor om snowboarden.

Min snowboard som jag har köppte jag från en kille som sålde ut den ganska billigt! Det är en head bräda som ingentligen ska köras av profisionella åkare! Själva brädan kostade runt 1000 kr, och bindningarna kostade runt 4000 kr, så brädan är igentligen inte sådär jätte dyr! Snowboardens riktiga pris var runt 10-15 tusen kr. Jag fick den vallad också, det går väll på någon tusen lapp, så det var skönt!
Hoppas det var ett bra svar!

Ja, jag har en egen snowboard. Haft i 1-2 år
Kram♥

haha, Min brorsa är 16 alltså 96. Han har också en egen bräda, fast ett annat märke.
________________________________________________________________________________________


Glad påsk!

Godmorgon! Sovit bra? ligger fortfarande i sängen och är verkligen sjukt trött. Sommnade runt 3 och vaknade för ett tag sen. Mamma och pappa är redan uppe och håller på att städa kan man höra, Ska väll antagligen upp och hjälpa till litte, idag kommer mormor och signe hit och ska äta påsklunch och sådär med oss! Trevligt, och självklart så ska jag måla ägg! haha, tradition liksom. Det kan man ju inte sluta göra bara för att man blir äldre? tycker faktiskt att det är lika kul varje år! Mysigt också att vara med familjen och hitta på något!


Tror att det här blir sista inlägget för idag!

Ska se klart på alla filmer jag har valt ut, sen ska jag sova eftersom jag ska hjälpa till och fixa imorgon! vi hörs, puss


Vill ni ha mycke bilder eller mycke text. Er chans att bestämma nu!



Myskläder, film och messss


Har precis satt på mig mys kläderna (dom jag sover i, haha)
Ska kolla på världens tokigaste film. heter typ Motha fuckers, har sett den typ 200 gånger så sjukt kul, messar med filip också. Vi snackar om allt och inget faktiskt, haha.


Sälen bilder-Del 1



Även fast vi bråkar har vi ett band mellan oss, kommer alltid älska dig storebror♥

(sur)

hahahahahahhaha  jag var tvungen! kolla mit ansiktsutryck! hahahahahah (koncentrerad)

Världens finaste bror... båda är lika coola! Kolla hängslena och allt (A)


Videoinlägg -Allt blev så fel


ESCADA PARFYMER



Dör verkligen för dom här!


True story...


Home Lovely Home

yes, nu är jag hemma. Djurgården vann med 8-3 tror jag. Var inte sådär super inne i matchen eftersom mina kära små kompsiar störd, och dom i klacken. Fyfan, lär er ramsor! jaja, roligaste idag har väll varit att åka bil med wilma. haha mycke hände! vi snackade med Filip och hans bitch. Och jag satt i bilen med min bitch, haha. Och larmet gick, vi såg fan jesus! hahahahhahahah!
Ska dusha och byta om, snart kommer grannarna upp och det ska bli tre rätters. Så har inte käkat något idag förutom ett äpple!


Blog you later

yes, nu åker vi! eller om en timme, men har litte saker jag måste fixa! hörs, puss
photo edited for free at www.pizap.com


Match

hej på er
har precis fixat mig som ni kanske såg i mit förra inlägg tror jag att det var. Ska dra på match, djurgården mot några! eller om jag ska vara 100% ärlig så vet jag inte om de är djurgården som ska spela? men om det är dom så ska jag självklart heja på dom, ni är bääst! annars då, hur mås de? här mår man sådär, beror på vädret gissar jag. Idag är en sån där dag när man vill bo i Thailand eller nåt varmt ställe. Gud vad härligt, nu ska jag gå och leta upp någon hibs tröja eftersom man tydligen behöver ha en sån tröja så att dom ser att vi kör. hahahah vafan snackar jag om? jag vet fan inte vad jag håller på med längre. jaja, hej påer




facelook & outfit



Inget speciellt sådär, samma kläder som igår. Inga smycken idag utom örhängen! ska dock byta kläder ikväll eftersom vi får gäster.


Världens finaste♥


no facessss


Saker ni inte visste om mig

Jag äter inte frukost eller lunch på vardagar.
Jag är otroligt fast för en person.
Om jag kunde skulle jag hoppat av skolan nu.
Jag och mina föräldrar trodde att jag skulle få gå om iår.
Jag kommer inte sluta på innebandy.
Jag sommnar alltid med musik, ibland vaknar jag av den också.
Sover alltid med sex kuddar.



Sattsar mera nu!:)

Header och design uppe nu, gjord av Ebba Ålund! sjukt nöjd verkligen, tack!♥
För er som inte ser den klicka på f5. Nu ska ni veta att jag kommer verkligen sattsa riktigt mycke på bloggen!
Så fortsätt att läs!


-


HAN♥

Godmorgon på er, igår gick jag och la mig vid 4.. gissa om jag är trött nu? vaknade vid halv 9 pga av min söta pappa väckte mig.
Sommnade med smink och allt, usch! händer aldrig igen. Verkligen inte

photo edited for free at www.pizap.com
hahahahaha fiint


Bilder från igår-Med Carro & Amanda





Dom där balla människorna på sista bilden tog vi kort med! Skit balla verkligen, Bilden kommer upp senare!


slapp.

photo edited for free at www.pizap.com
Jag blev ful på min cocacola nanannanaaaa.


Idag

Filip var hemma hos mig idag efter skolan, riktigt kul! Kollade på film, och ja ;) Älskar dig<3


Vilken dag?

Slutade igentligen halv 2, men fick sluta 10 minuter tidigare. haha dont ask why? Jag drog till Huddinge centrum direkt efter skolan! Gick till Carro som praoade på någon resturang. Träffade Amanda med! vi var inne på kicks h&m, sen gick vi in på coop eftersom Amanda skulle köpa påskgodis och litte såntdärt! Sjukt kul, hände otroligt sjuka saker där. haha! tog bilder med Amandas Iphone så ni får dom när hon har lagt upp dom!
Kommer sattsa mer på bloggen. Och ni får mer uppdatering och bilder strax


RSS 2.0